Du som kund ska endast behöva kontakta ett företag för att få flera olika lösningar levererade till dig samstämmigt och på så sätt spara både tid och pengar.

[column width=”47%” padding=”6%”]Automation och kontroll

Vi hjälper dig att automatisera ditt hem. Det innebär ökad säkerhet och sänkta elkostnader med bekvämlighet, allt för att göra ditt hem både tryggare och skönare.


Larm- och säkerhetslösningar

Säkerhet har blivit alltmer viktigt och har är en självklar del i samhället idag. Tyvärr är det många som tror att de har ett fullgott skydd. Vid nya installationer är det säkert så men har anläggningen några år på nacken så är det viktigt att allt fungerar som det ska.


Data- och telekommunikation

Vi har god erfarenhet av att bygga kommunikationslösningar där nätverk (LAN) i koppar, fiber och trådlösa (WLAN/Wifi) lösningar hanteras. Inom kommunikation ingår självklart även telefoni. Både traditionella (PSTN) och nya system som IP-telefoni  (VoIP/SIP) för klienter och växlar.

[/column]

[column width=”47%” padding=”0″]Audio /Video

En hel del av våra uppdrag består i att installera och montera projektorer, dukar, högtalare, mikrofoner och annat som är vanligt i konferens- och hotellösningar. Vi har även byggt en del TV-antennanläggningar för Comhem och andra företag.


Service och support

Vi hjälper dig med att reparera din dator, skrivare eller annan hårdvara. Vi ser till att alla system är uppdaterade, all information är uppbackad och säkerheten på topp.


Projektering och dokumentation

Hur många data- och telefonuttag har du egentligen? Hur bra fungerar de, var finns de? Det tar vi reda på åt dig och ser till att alla underlag är aktuella så att det vid behov av t.ex. service eller kompletteringar går mycket smidigare, blir billigare och mer korrekt.

Vi hjälper dig hela vägen från beslut till leverans. Vi planerar, bokar, beställer, köper in, organiserar antingen allt eller endast de delar du behöver hjälp med.

Vi hjälper dig att uppdatera dokumentation och även om du vill omvandla befintliga ritningar till CAD (vektoriserat format).

[/column]

[end_columns]