Total – En total totallösning

TOTAL™  SERVICE
Med engagemang gör vi vårt yttersta för att du ska vara och förbli nöjd!

TOTAL™  ANPASSAT
Oavsett om du behöver en stor eller liten lösning tar vi fram den tillsammans med dig. På så sätt får du vad du förväntat dig.

TOTAL™  LÖSNINGAR
Det är väl tur att du kan handla smör, mjölk och bröd i samma affär eller hur? Du som kund ska endast behöva kontakta ett företag för att få flera olika lösningar levererade till dig samstämmigt och på så sätt spara både tid och pengar.

TOTAL™  TRYGGHET
Vi arbetar hårt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av lösning, själva leveransen och dess kvalitet. Vi tar ansvar för hela kedjan som vi själva anlitar och erbjuder fulla garantier.

TOTAL™  SUPPORT
Vi vill inte göra några ”Hit N’ Run-affärer”. Dvs. sälja, leverera, ta betalt och försvinna. Vi vill gärna fortsätta hålla en långsiktigt kontakt med dig för att få veta hur allt fungerar, om du är nöjd, om du behöver hjälp osv. Vi finns här för dig.

TOTAL™ PARTNERS
Vår mångåriga erfarenhet av de olika branscherna vi företräder har lett till goda kontakter och samarbeten inom alla våra verksamhetsområden. De vi rekommenderar och samarbetar med är sådana vi själva hade anlitat om vi behövt den typen av lösningar. Vi vet att de är seriösa, deras arbete och produkter/lösningar är av högsta kvalitet och de är trevliga att ha att göra med. De är ”TOTAL™-godkända”.

Vi kan erbjuda TOTAL™-lösningar antingen i egen regi eller tillsammans med några av de bästa inom respektive bransch.

Hör av dig med ditt behov eller problem så ser vi om vi kan hjälpa dig, annars vet vi säkert vem du ska kontakta…

Comments are closed.