Certifieringar

Certifiering eller licensiering som det också kallas är i dessa sammanhang ett sätt, oftast för tillverkaren eller i vissa fall grossisten eller liknande, att intyga att företaget/personalen har genomgått respektive tillverkares egna utbildning och ev. tester och därmed krav för att godkänna mycket fördelaktiga garantier för dig som kund.

Bland annat lämnas, av certifierad, licensierad och behörig personal ofta upptill 15 års produktgaranti OCH 15 års systemgaranti. Detta innebär att både komponenter och arbete måste hålla högsta kvalitet.

Vi har hittills certifierat/licensierat oss i efterföljande system men har även arbetat med andra fabrikat/system som AMP, Brandrex, CDT, ECS, Eurolan, Systimax, 3M m.fl.

Vi kommer att uppdatera berörd personal löpande för att hela tiden vara
up-to-date med de senaste riktlinjerna, kunskapen samt gängse lagar, förordningar och föreskrifter.

Vår personal har utfört arbeten på känsliga platser som Sveriges Domstolar, diverse banker och sjukhus. Det innebär att vi är vana vid sekretessklassade objekt och att personalen är säkerhetskontrollerad.


Siemon certifierade vår personal sig i redan år 2000. Det var dock inte länge sen vi hade nytta av den men flera återförsäljarehar valt att sluta aktivt sälja Siemon pga. ändrade villkor. Detta innebär att vi måste beställa via Danmark. Dock är de kunder som använt/-der systemet, mycket nöjda.

Klicka här för att komma till Siemon’s hemsida


Vi licensierade oss i början av 2007 och har utfört installationer både i industriell miljö som privatmiljö och därmed haft nytta av båda licenserna.

”Schneider Electric är en global energispecialist med över 110 000 anställda och verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar inom automation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig, effektiv och grön energi från anläggning till stickpropp, för kunder över hela världen.”

Klicka här för att komma till Schneider Electrics hemsida


TCS (Telesafe Cabling System) förvärvades av ELKO år xxxx. Vi har arbetat med TCS i över 10 år och vet att de är mycket driftsäkra och relativt mot andra  snabba att installera. 2010 erhöll vi certifieringen officiellt men har aldrig återkommit för någon form av reparation till någon av våra kunder, i sådant fall har det istället varit för att komplettera med ytterligare antal eller funktion.

Vi har även certifierat oss i ELKO Living System som är en mycket spännande kontroll- och automationslösning för främst hem- och kontorsbruk. Det ger dig möjlighet att styra belysning, värme och alla möjliga andra faktorer för bekvämlighet, säkerhet, ekonomi och miljö. Kontakta oss för mer information. Eller klicka på länken nedan för att komma till deras hemsida för mer information.

”ELKO har producerat elinstallationsmatriel i över 60 år, och har hela tiden varit med om att leda utvecklingen i branschen. ELKO står för hög kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder innovativa produkter med modern design inom tre områden; Starkström, Kommunikation, som omfattar lösningar för data och telekommunikation, och Kontroll som är en gemensam benämning för produkter som har med styrsystem (Smart House) att göra.”

Klicka här för att komma till Elkos hemsida

Comments are closed.